AKTIVITETER + REGLER

  REGLER

Vänligen respektera hotell- / dagis regimen och bli strikta vid lämning och hämtning tiden.


* Ta med eget halsband och koppel 

* Ta med egen mat om hunden ska matas

* Hunden ska vara fullt frisk och fri från skabb, ohyra och liknande

* Hunden ska vara regelbundet avmaskad/dokument/

* Hunden ska vara vaccinerad mot: parvovirus , valpsjuka,   HCC(infektiös hepatit )& kennelhosta/dokument/

* Hunden ska vara försäkrad/dokument/

Om er tik löper och vistas på hunddagiset/hundhotellet/ så kommer ni att debiteras 200:-/löpdag .Önskar ni ej löpavgift så får tiken ej vistas på hunddagiset/hundhotellet/ för en löpet är över.

När ni väl fått en plats hos oss måste ni ha med i beräkningen att er hund behöver en inskolningsperiod på  1-2 veckor innan hunden kan vistas längre dagar på dagiset/hotellet. Inskolningsperioden är till för att hunden i lugn och ro ska få bekanta sig med sin nya miljö, och personalen.  Inskolningsperioden är ett test och det är gratis.

Vi har möjlighet till att ta emot hundar med särskilda behov./ 150:- extra /dag,dygn/ Det är en hund som inte trivs i sällskap med andra hundar och därmed ej kan vistas tillsammans med andra hundar eller gå gemensamma promenader med andra hundar, en hund som visar på olika problembeteenden, kissar och bajsar inomhus, drar i kopplet eller har stark separationsångest, behöver särskild vård under en period eller av andra orsaker kräver mer uppmärksamhet samt arbete från personalen än de andra hundarna.

En dagis/hotells avgift reduceras/ersättas/ ej p.g.a frånvaro/sjukdom av matte/husse/hund, för dagis/hotells hundar.

Dagar från en månad ersätts inte av dagar från en annan månad etc.

Vi på Annies hundhotell/hundpensionat har även rätt att säga upp er plats med omedelbar verkan om:    Er hund uppvisar aggressivitet mot personal och eller andra hundar i sin vistelse hos oss.

Er hund biter personal ,    Er hund biter annan hund under sin vistelse hos oss,  Återbetalning sker ej

VID SJUKDOM

Vi är väldigt noga med att inte ta emot smittade djur. Smitta kan ju uppstå trots att djuren är vaccinerade. Hundar  med minsta lilla symptom såsom harkling eller kräkning kan tyvärr inte checkas in. Det är dock svårt även för er djurägare ibland att säkert veta om hunden bär på en smittsam sjukdom så ring och rådfråga oss om ni är tveksamma. Skulle hostan bryta ut, trots vår minutiösa städning, så ska man vara medveten om att den är väldigt smittsam men som regel inte farlig. Kan jämföras med en vanlig förkylning hos människan och den brukar gå över efter ca 1-2 veckor. Självklart ökar smittrisken när man lämnar sitt djur på hotell, så för att undvika smittor tar vi inte emot hundar  som bär på någon smittsam sjukdom, t.ex. maginfluensa, kennelhosta eller ohyra.   Efter varje gäst som checkas ut rengörs gästrummet med desinficerande medel.


Varmt välkomna!

Annie 

Hundhotellföreståndare

AKTIVITETER + REGLER


Välkommen till Anna's hundhotell/dagis. Hotellet ligger lättillgängligt i Kristianstad,Hammar längs E22:an och erbjuder  promenader, mental aktivering, pälsvård och bad, men även också

individuella paket, vila och sömn i en bekväm och ren miljö.Och själv behöver man inte vara beroende av andra och utnyttja vänner och bekanta när man reser bort. Allt för att just din hund ska må extra bra och känna sig som hemma hos oss. Alla hundar är välkomna, oavsett ras, kön eller storlek.  Hundarna vistas på dagiset/hotellet/ i små grupper i  harmonisk och trygg miljö .

Vi har god struktur på våra rutiner med motion, vila och mat. Allt för att just er hund ska må extra bra och känna sig som hemma hos oss. Promenaderna sker i närområdet.  Hundar skall vara rastade innan de kommer till oss, eftersom vi kanske inte kan gå ut med hunden exakt när den kommer ..Folk har en konstig bild av att det skulle vara så hemskt att lämna på hundhotell men ofta är det nyttig träning för hunden.De får träffa andra hundar och leva i flock, sådant som de är gjorda för.  Promenader och aktivering sker två gånger dagligen- ca 2-3 timmar I närliggande områden.

Det finns även tillgång till rastgårdar att leka i. Annies hundhotell /dagis har 2 stora lek-rastgårdar som din hund får springa av sig många  gånger dagligen! Där kan varje individ snusa omkring i lugn och ro. De får två rejäla lekstunder per dag, en på förmiddagen och en på eftermiddagen.  Din hund går ensam eller med kompisar beroende på vad du och hunden vill och trivs med. Kan hunden rastas med andra hundar försöker vi hitta passande kompisar. Hundar som av olika anledningar inte kan stå i rastgård promeneras flera gånger dagligen och alla hundar aktiveras på ett eller annat sätt. Har hunden speciella behov utöver detta såsom t ex medicinering eller annan vård sköter vi även detta.

En viktig stund på dagen är också siestan som sker dagligen klockan 12–14. Hotellets hundgäster går i vila vid 20:00.Alla dagis hundar har åkt hem till kl 17:00.

Lunch och middag för de hundar som ska äta. Husse och Matte tar med mat till sin hund om de vill . Detta för att alla hundar äter olika och vi vill undvika att de blir dåliga i magen.

         


Varmt välkomna!


Double-click here to add your own text.

Double-click here to add your own text.

KONTAKT

 

Ö.BLEKINGEVÄGEN 45

29150 KRISTIANSTAD

0762017558 

 

 annieshundar@gmail.com

FEUOIAT

DET ÄR ETT MODERNT HUNDHOTELL/HUNDDAGIS


ANNIES HUNDHOTELL

DET ÄR ETT MODERNT HUNDHOTELL/HUNDDAGIS